Nom: Cloe

Sexe: Femella

Raça: Mestissa

Data de naixement: 08/3/14

La Cloe és una gosseta activa, amorosa i amb molt bon caràcter tant amb la gent com amb la resta de gossos. Al refugi conviu amb el Tupac i tenen molt bona relació, sense problemes de convivència.

 

 

 

 

 

 

 

 


Nom: BEETHOVEN

Sexe: Mascle

Raça: Mestís

Data de naixement: 09/4/09

És un gos molt bo que sap conviure perfectament amb la gent. És sociable, amorós i simpàtic. Es porta bé amb altres gossos i conviu amb ells sense problema. També es porta bé a casa, només cal acostumar-lo als hàbits de cada família.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nom: GAFAS

Sexe: Mascle

Raça: Mestís Pastor alemany

Data de naixement: 28/7/10

És un gos molt bo però molt poruc a la vegada. No li agrada estar sol, així que seria perfecte per a conviure amb un altre gos. Al centre es relaciona bé amb altre gossos i present aun bon comportament.

 

 

 

 

 

 

Nom: MAXI

Sexe: Mascle

Raça: Mestís

Data de naixement: 19/6/06

El Maxi és un iaio molt simpàtic, passeja amb molts voluntaris al centre. Pot conviure amb altres gossos. Pateix una mica d’artrosi donada la seva edat. Busquem un adoptant que vulgui fer-se càrrec d’aquest sènior, ja que és injust que visqui, amb la seva edat, en un centre d’acollida.

 

 

 

 

 

 

Nom: CANELA

Sexe: Femella

Raça: Mestissa

Data de naixement: 4/1/12

La Canela fa molt temps que es troba al refugi, massa. És molt bona gossa però el fet d’haver estat tant de temps al centre farà que en ser adoptada necessiti un període d’adaptació problablement més llarg o bé una mica de paciència per part de la nova família.

 

 

 

 

 

Nom: LANA

Sexe: Femella

Raça: Mestissa de podenc

Data de naixement: 8/5/13

La lana té un caràcter especial. És poruga i sovint reacciona malament davant algun estímul que li provoqui por. No obstant això, pot conviure amb altres gossos ja que es porta bé amb ells.

Cerquem una persona amb experiència que entengui el caràcter dels podencs.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nom: SHAKIRA

Sexe: Femella

Raça: Mestissa de mastí

Data de naixement: 20/5/10

Aquesta gossa sènior té un caràcter dominant però conviu amb altres gossos sense problemes, sempre que hi hagi una bona presentació al començament. Va estar molt de temps essent passejada per una voluntària i es trobava molt feliç  amb ella, per tant, només necessita una mica de carícies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nom: TUPAC

Sexe: Mascle

Raça: Mestís

Data de naixement: 1/3/15

És un gos amorós i actiu. Presenta caràcter quan es troba davant d’altres gossos i a vegades amb persones. És per això que busquem un adoptant amb experiència amb gossos i que entengui el caràcter d’en Tupac.