Nom: RAYO. Sexe: Mascle. Naixement: abril 2017. Raça: Creuat Jack Russell. Microxip: No. Esterilitzat: No. Vacunes: No.

En Rayo és un gos molt afectuós i jove, amb només un any. Viu actualment amb una persona que el va acollir d´una altre persona que el regalava quan només era un cadell.

Es porta molt bé amb altres gossos i amb nens. És molt petit i juganer. Necessita ser adoptat per una persona responsable, que estiguin per ell i sigui la seva llar definitiva.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nom: COCO. Sexe: Mascle. Naixement: febrer 2017. Raça: Dogo argentí. Microxip: Sí. Esterilitzat: No. Vacunes: Sí. Desparasitat: Sí

Coco és un gos molt jovenet que per qüestions que no tenen a veure amb ell, precisa d’una nova llar. És un gos sociable amb altres gossos, li encanten els nens, es molt afectuós i juganer però també molt dormilega. És sord de totes dues orelles però no li impedeix fer una vida normal. Es precisa de llicència GPP per a la seva adopció. Li donem una nova oportunitat a en Coco?

 

 

 

 

 

 

 

Duke2

 

Nom: DUKE. Sexe: Mascle. Naixement: 2009. Raça: Mestís. Microxip: Sí. Esterilitzat: Sí. Vacunes: Sí.

És un gos molt carinyós i actiu, li agrada molt córrer i jugar amb pilotes. Busquem una família per poder jugar i poder tenir una segona oportunitat.