Nom: MIKI. Sexe: Femella. Naixement: Any 2011, 6 anys. Raça: Europea.

Microxip: Sí. Castrat: Sí. Vacunes: No.

Miki és una gateta que per motius d’al·lèrgies de la seva família ha de ser donada en adopció. Ha conviscut sempre amb un nen i alguna temporada amb gossos petits amb els quals hi juga. Li agrada passar-se el dia prenent el sol a la terrassa i és molt tranquil·la. Vols donar-li una segona oportunitat?

 

 

 

 

 

 

PITICLI

Nom: PITICLÍ. Sexe: Femella. Naixement: Gener 2014. Raça: Europea.

Microxip: No. Castrat: Sí. Vacunes:Sí. Desparasitat: Sí. Test PIV I FELV: Sí negatiu

Piticlí va estar 6 mesos vivint en el pati de llums del bloc de pisos on la van deixar. Només es podia refugiar de les pluges, el vent i la calor, amagant-se dins d’una canonada. Sí, és trist, molt trist.

Actualment està en acollida amb un dels nostres companys d’ASOA. Va arribar amb moltíssima por però, mica en mica, va agafant confiança. És una gata que demana carícies. Creiem que necessita una família definitiva que faci una vida tranquil·la i en un ambient relaxat on tingui marge suficient per a que li marxi la por i confiï en les persones. Això només requereix temps, paciència i estima.

Té uns ulls cristal·lins que enamoren i esperem que algú tingui la bona fe d’entendre les seves necessitats, el seu procés d’adaptació i li doni una tercera oportunitat.Contacte: acollides@asoa.net

 

 

Bona - gata

Nom: BONA. Sexe: Femella. Naixement: 01/06/2011. Raça: Mestissa Europea.

Microxip: Sí. Esterilitzada: Sí. Vacunes: Sí. Test: Positiu.

Contacte: asoa@asoa.net

Trobada a Badalona abandonada el 12/12/2012, prima, bruta i amb puces, a una de les colònies gestionades per ASOA. Amb l’atenció veterinària necessària i vivint a una casa d’acollida, s’ha recuperat del tot. És molt sociable, dòcil i tranquil•la, busca les carícies. Ha estat acollida a un pis amb pati, no ha tocat ni trencat res; li encanta estar al pati, al sol, i dormir sota els llits. Espera poder ser adoptada.